salland wonen koopt pand van rabobank

De kogel is door de kerk. De woningcorporatie Salland Wonen verhuist definitief naar het pand van Rabobank Salland aan de Domineeskamp in Raalte. Volgens de Stentor koopt Salland Wonen het pand van de Rabobank en de bank huurt vervolgens weer een deel van het gebouw terug.

In februari 2008 werd er aangekondigd dat er een onderzoek zou komen naar de mogelijkheid om samen gebruik te maken van het grote kantoor. Nu, exact een jaar later, is de samenwerking dus al een feit. Dit betekent tevens dat de medewerkers van de Raalter woningcorporatie zich, kort na de fusie tussen BWS Raalte en Het Saalien, wederom op kunnen gaan maken voor een verhuizing. De circa zestig medewerkers van Salland Wonen verkassen uiterlijk januari 2010 naar het huidige Rabo-pand.

De Rabobank houdt in het grote kantoor aan de Domineeskamp een kantoorruimte voor zes medewerkers en de pinautomaten blijven uiteraard ook. De overige Rabo-medewerkers, die nu nog op het kantoor in Raalte werken, verhuizen voor zover mogelijk naar Deventer. Maar de locatie aan de Singel in Deventer zit zo vol, dat de meeste werknemers van de Raalter bank verspreid zullen worden over de kantoren in Bathmen, Olst en Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.