salland prominent op fiets en wandelbeurs

Op de landelijke Fiets en Wandelbeurs, die van 28 februari tot en met 1 maart in de RAI in Amsterdam wordt gehouden, zal Salland prominent aanwezig zijn. De medewerkers van het Sallands Bureau voor Toerisme gaan op de beurs Salland verkopen!

Tijdens de beurs worden onder andere de eerste (duizenden) exemplaren van het nieuwe ‘Salland Magazine 2009’ aan de consument uitgereikt. Het magazine is gedrukt in een oplage van 100.000 exemplaren en geeft veel tips voor een dagje uit of voor een vakantie in Salland. Het magazine is gratis te verkrijgen. Vanaf medio maart zal het magazine overal in Salland: bij de Sallandse VVV’s en het toeristisch bedrijfsleven verkrijgbaar zijn. Tegen die tijd is de info uit het magazine ook digitaal terug te vinden op staging2.sallandnatuurlijkgastvrij.nl.

Het nieuwe magazine staat voor een belangrijk deel in het teken van ‘Salland Fietsland’. De campagne ‘Salland Fietsland’ wordt mede mogelijk gemaakt door de Sallandse gemeentes en de provincie Overijssel. Voor deze campagne is een nieuw logo ontwikkeld in de huisstijl van Salland. Meer info over de Fiets en Wandelbeurs is te vinden op staging2.fietsenwandelbeurs.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.