sabine uitslag op minisymposium mee

MEE IJsseloevers houdt woensdag 25 maart in Regardz Nieuwe Buitensociëteit Zwolle een minisymposium over het project Vriendenkringen. Gastsprekers op het symposium zijn Tweede Kamerlid Sabine Uitslag en leden van de Vriendenkring. Cor van de Stroet, bekend van Dancing with the Stars, vervult de rol van dagvoorzitter.

MEE IJsseloevers heeft het project Vriendenkringen (winnaar van de landelijke innovatieprijs in 2008) opgezet, omdat mensen met een beperking het vaak lastig vinden om vrienden te maken. Daarnaast is MEE IJsseloevers van mening dat mensen met een beperking recht hebben op vriendschap. Het minisymposium is bedoeld voor gemeenten, hogescholen, vrijwilligersorganisaties en MEE-organisaties. Tijdens het symposium laat MEE IJsseloevers haar genodigden op verrassende wijze ervaren hoe zij het verschil kunnen maken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.