Home / archiefcentraal / sabine uitslag op minisymposium mee

sabine uitslag op minisymposium mee

MEE IJsseloevers houdt woensdag 25 maart in Regardz Nieuwe Buitensociëteit Zwolle een minisymposium over het project Vriendenkringen. Gastsprekers op het symposium zijn Tweede Kamerlid Sabine Uitslag en leden van de Vriendenkring. Cor van de Stroet, bekend van Dancing with the Stars, vervult de rol van dagvoorzitter.

MEE IJsseloevers heeft het project Vriendenkringen (winnaar van de landelijke innovatieprijs in 2008) opgezet, omdat mensen met een beperking het vaak lastig vinden om vrienden te maken. Daarnaast is MEE IJsseloevers van mening dat mensen met een beperking recht hebben op vriendschap. Het minisymposium is bedoeld voor gemeenten, hogescholen, vrijwilligersorganisaties en MEE-organisaties. Tijdens het symposium laat MEE IJsseloevers haar genodigden op verrassende wijze ervaren hoe zij het verschil kunnen maken!

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.