ruim 50 deelnemers op tuinexpo salland

Van vrijdag 27 februari tot en met maandag 2 maart wordt voor de vijftiende keer de Tuinexpo Salland gehouden. De exposanten pakken flink uit, zodat het een unieke belevenis wordt voor de bezoekers. Joop Elders laat je ontspannen in een buitenspa. Je kunt wegzakken in de tuinsets van Tuinmeubelcentrum Wijhe en lekker relaxen in de loungerooms van BAJO. En maar liefst acht hoveniers uit de regio leggen een showtuin aan. Kortom: Het buitenleven is in!

Het milder wordende klimaat zorgt er voor dat steeds meer mensen volop van het buitenleven genieten. Op Tuinexpo Salland vind je alle ins en outs omtrent het perfecte buitenleven. Tuinmeubelen, zonwering, tuingereedschap, bloembollen, het nieuwe tuinhuis, sierwerk en tuinaccessoires, maar ook wijnmakers presenteren zich op het terrein van Manege De Luttenberg. Tevens zijn er demonstraties en workshops waar je kunt leren bloemschikken en pottenbakken.

Tuinexpo Salland mag zich met een gerust hart kwalificeren als de enige, echte tuinbeurs van Overijssel. Met ruim 11.000 bezoekers vorig jaar, groeit de verwachting voor dit jaar. Voorzitter Albert Hogenkamp en bestuurslid Ineke Mollink: “Qua aantallen bezoekers kunnen we niet tippen aan collega’s uit bijvoorbeeld Zwolle, maar wij hebben wel iets wat ze in de provinciehoofdstad niet of in ieder geval minder hebben: Tuinen!” Onder de deelnemers zijn acht hoveniers, die ieder een modeltuin aanleggen.

Op de Tuinexpo Salland wordt tevens een vliegreis voor twee personen naar het tropische eiland Sint Maarten weggegeven. De organiserende Stichting Manege De Luttenberg is trots dat zij deze reis tijdens het derde lustrum mag weggeven. Ineke: “De standhouders en de organisatie hebben evenals in 2005 en 2007 het initiatief genomen om een vliegreis beschikbaar te stellen. Het wordt dus ook nog spannend dit jaar…” Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op staging2.tuinexposalland.nl. Op die site staan ook de openingstijden en kun je de lijst met deelnemende hoveniers en standhouders vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.