rohda krijgt in zomer twee kunstgrasvelden

De gemeente Raalte gaat in juni van dit jaar van start met de aanleg van twee kunstgrasvelden bij Rohda Raalte. Het gaat om veld 4 en veld 5. Naast de aanleg van kunstgras komt er ook verlichting om beide velden. Dit is het resultaat van het overleg tussen het bestuur van de voetbalclub en vertegenwoordigers van de gemeente.

“De gemeente heeft aangegeven dat zij de maanden juni, juli en augustus druk is met de aanleg”, vertelt Rohda-voorzitter Harry Paauw. “De kunstgrasvelden zullen dan per 1 september speelklaar zijn, met dien verstande dat het mogelijk is dat in de maand september nog enkele afrondende werkzaamheden plaatsvinden. Aan bijvoorbeeld de verlichting en de afrastering.” Het Rohda-bestuur is erg blij met de stappen, die nu na een lange periode van voorbereidingen en gesprekken, gezet gaan worden. “Anderzijds vraagt het ook van onze kant de nodige flexibiliteit”, stelt Paauw.

“Zo zal het Gé Nijboertoernooi, dat gepland staat in het weekend van 22 en 23 augustus, hier hinder van ondervinden. Maar als bestuur zullen wij in overleg treden met de organisatie van het toernooi, om er gezamenlijk voor te zorgen dat de hinder tot een minimum beperkt blijft. Verder zal er bij de planning van oefenwedstrijden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen rekening mee gehouden moeten worden dat de velden 4 en 5 voor 1 september niet beschikbaar zijn”, aldus de voorzitter.

Rohda Raalte krijgt er met de aanleg van twee kunstgrasvelden ineens twee speel- en trainingsvelden bij. “Onze wensen worden hiermee voorlopig ingevuld en passen in het ideaalplaatje van zowel de gemeente als van ons. Doordat de keuze is gevallen om veld 4 en veld 5 tegelijkertijd van kunstgras te voorzien, wordt het kunstgras op veld 2 automatisch in een later stadium aangelegd. Hiervoor is door de gemeente nog geen termijn genoemd.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.