Home / archiefcentraal / ribsenblues strikt topper solomon burke

ribsenblues strikt topper solomon burke

Met het vastleggen van Solomon Burke voor Pinksteren 2009 heeft Ribs&Blues een absolute wereldtopper in huis gehaald. ‘The King of Rock & Soul’ komt voor een kleine tour naar Nederland en verzorgt alleen op festivalterrein de Domineeskamp in hartje Raalte een optreden dat gratis toegankelijk is.

Burke heeft in Nederland een enorme naam en een grote aanhang. Bijzondere optredens, zoals op Pinkpop (waarbij tientallen vrouwelijke fans het podium beklommen) en het North Sea Jazz Festival, maar ook de samenwerking met De Dijk hebben daarvoor gezorgd. De Amerikaan zong vorig jaar mee op het nummer ‘Het moet en het zal’ op het gouden album Brussel. In eigen land is Burke al in 2001 opgenomen in de prestigieuze Rock ‘n Roll Hall of Fame. Solomon Burke is de elfde en tevens laatste artiest die voor Ribs&Blues 2009 is vastgelegd. Op de site www.thekingsolomonburke.com kunnen bezoekers van Ribs&Blues binnenkort al doorgeven welke nummers ze graag willen horen tijdens het Pinksteroptreden in Raalte.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.