rhonradturnsters naar hollands got talent

Het demoteam rhönradturnen uit Raalte heeft zich ingeschreven voor Holland’s Got Talent, de populaire talentenjacht van SBS 6. Zaterdag mocht zij al voor het eerst opdraven in Hilversum. Een jury van zes personen bekeek of de act wel bij het programma past, filmcamera’s waren daardoor nog niet aanwezig.

De act van de turnsters uit Raalte bestond zaterdagmiddag uit twee delen van in totaal vier minuten. Van het eerste deel, waarbij elke turnster heel kort een impressie gaf van de mogelijkheden van een rad, was de jury al duidelijk erg onder de indruk. Ook over de tijgeract was de jury positief enthousiast.

Of de turnsters ook op 16 of 17 februari mogen langskomen voor de theateraudities is nog niet bekend. Indien ze een uitnodiging krijgen, mogen ze hun kunsten tonen aan Henkjan Smits, Robert Ronday en Patricia Paay. Zij kunnen het Raalter team dan nog een ronde verder sturen. Een selectie van alle theaterrondes wordt echter maar uitgezonden tijdens het tv-programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.