Home / archiefcentraal / rhonradturnsters maandag weer naar sbs 6

rhonradturnsters maandag weer naar sbs 6

Het demoteam rhönradturnen uit Raalte reist maandag 16 februari weer af naar Hilversum om hun act te laten zien aan de officiële jury van ‘Holland’s Got Talent’: Henkjan Smits, Patricia Paay en Robert Ronday. Hiervan worden tv-opnames gemaakt.

Onbekend is nog of de beelden van het demoteam later ook worden uitgezonden in het SBS 6-programma. De Raalter turnsters staan na de eerste auditierondes (zonder publiek en jury) nu in de zogenaamde theaterronde. “Ons doel is om de rhönradsport bekender te maken en een goede indruk achter te laten”, vertelt Therese Verdoorn van de Raalter formatie. “We hebben hiervoor wel onze tijgeract moeten aanpassen, omdat we gebonden zijn aan een kleine werkruimte van het theater, maar dat is gelukkig met een paar uurtjes training gelukt.”

Een hele grote groep van de deelnemers aan de theaterronde mag in eerste instantie door, maar of de Raalter groep uiteindelijk doorgaat wordt pas bepaald na alle audities.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.