raalter slotverkoop op vrijdag de dertiende

Tot nu toe hebben de Raalter winkeliers weinig gemerkt van de recessie. Toch verwachten ze meer koopjesjagers tijdens de slotverkoop op vrijdag 13 februari. Want huishoudens hebben in deze tijd wat minder te besteden, en dus komt een slotverkoop van de Raalter winkeliers erg gelegen. “Mensen denken nu beter na waaraan ze hun geld besteden”, zegt Peter Tielbeek van de grote winkel in woninginrichting.

De winkeliers beseffen wel degelijk dat er ontslagen zijn gevallen en dat voor die gezinnen het rondkomen een heel stuk lastiger is geworden. “De slotverkoop kan er aan bijdragen dat aankopen zoals kinderkleding, schoenen en huishoudelijke apparatuur voor deze mensen geen financiële aderlating hoeft te zijn”, aldus Jan Oosterwechel van servicewinkel EP. “Wij hebben die dag van alles voor heel leuke afhaalprijsjes. Soms gaat het om overjarige modellen, maar voor bijvoorbeeld een wasmachine is dat geen punt.”

De slotverkoop is voor veel mensen ook gewoon funshoppen en scoren. Han Albers: “Mensen kunnen heel goed rekenen. Daar hebben we ons wel eens op verkeken. Bijvoorbeeld met de actie ‘het vierde artikel gratis’. Dan kocht men drie artikelen van één euro en het dure vierde was dan gratis. Nu doen we dat dus wel anders. Het vierde artikel is nog wel gratis, maar we rekenen het goedkoopste artikel uiteraard als vierde artikel.”

De slotverkoop op vrijdag 13 februari begint klokslag negen uur ‘s ochtends en duurt non-stop tot ’s avonds negen uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.