raalte presenteert nieuwe folder en sportgids

Afdeling Sport van de gemeente Raalte heeft zich dinsdag van de beste kant laten zien met de presentatie van de nieuwe folderlijn en de nieuwe sportgids. In deze gids kunnen kinderen zien welke sporten er zijn, wat de sporten inhouden en bij wie ze zich kunnen melden voor een eventuele kennismakingsles. Alle leerlingen in de gemeente Raalte ontvangen deze sportgids.

Ook werd dinsdag de eerste digitale sportnieuwsbrief (op de aankondigingsnieuwsbrief na), in aanwezigheid van groep 5 van basisschool De Vogelaar, door wethouder Yayeri Blijdenstein verstuurd aan nu al meer dan honderd abonnees. Je kunt je op deze speciale website van de gemeente Raalte gratis aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.