raalte 2020 belangrijke leidraad voor beleid

De gemeente Raalte wil zich in haar besluiten actiever laten leiden door de strategische visie ‘Samen vooruit Raalte 2020’. In een nieuwe borgingsnotitie ‘Van vergezicht tot verankering’ wordt gepleit dat die visie geborgd en ingebed in de gemeentelijke organisatie blijft. Dat komt er simpelweg op neer dat bestuurders zich zowel intern als extern constant moeten afvragen wat de precieze koppeling van handeling of besluit is met Raalte 2020.

“Om de strategische visie ‘Samen vooruit Raalte 2020’ voldoende te verankeren is het belangrijk dat er constante aandacht wordt besteed aan vijf verschillende thema’s”, aldus de gemeente. Die thema’s zijn Raalte ‘leeft’, ‘werkt’, ‘woont’, ‘zorgt’ en ‘biedt ruimte’. Bij voorbereidingen van beleidskaders- en visies moet constant stil worden gestaan welke bijdrage het kader of de visie levert aan de realisatie van de ambities uit de strategische visie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.