Home / archiefcentraal / raalte 2020 belangrijke leidraad voor beleid

raalte 2020 belangrijke leidraad voor beleid

De gemeente Raalte wil zich in haar besluiten actiever laten leiden door de strategische visie ‘Samen vooruit Raalte 2020’. In een nieuwe borgingsnotitie ‘Van vergezicht tot verankering’ wordt gepleit dat die visie geborgd en ingebed in de gemeentelijke organisatie blijft. Dat komt er simpelweg op neer dat bestuurders zich zowel intern als extern constant moeten afvragen wat de precieze koppeling van handeling of besluit is met Raalte 2020.

“Om de strategische visie ‘Samen vooruit Raalte 2020’ voldoende te verankeren is het belangrijk dat er constante aandacht wordt besteed aan vijf verschillende thema’s”, aldus de gemeente. Die thema’s zijn Raalte ‘leeft’, ‘werkt’, ‘woont’, ‘zorgt’ en ‘biedt ruimte’. Bij voorbereidingen van beleidskaders- en visies moet constant stil worden gestaan welke bijdrage het kader of de visie levert aan de realisatie van de ambities uit de strategische visie.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.