praktijklessen studenten landstede in epse

Leerlingen van de opleiding Agrarische Techniek van Landstede Raalte oefenen volgende week in Epse in de praktijk. Onder begeleiding van leermeesters uit het bedrijfsleven krijgen de studenten les in het werken met minikranen, grote kranen en het besturen van een tractor met egalisatiebord en zandverplaatsing. Ook gaan de leerlingen van maandag tot en met donderdag aan de slag met het uitzetten van bouwputten en wegen door middel van laser gestuurde apparatuur.

Landstede Raalte is van mening dat de samenwerking met het bedrijfsleven belangrijk is om goed gekwalificeerd personeel af te leveren. De lessen in Epse worden dan ook verzorgd in samenwerking met Unicom Oost, dat vier dagen lang zal proberen de studenten ook echt het ‘machinegevoel’ te geven. Aan het einde van de week volgt er een proeve van bekwaamheid. Dit kleine examen is bedoeld om te kijken of de studenten ook daadwerkelijk bekwaam zijn om het werk verantwoord uit te kunnen voeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.