Home / archiefcentraal / pianovirtuoos van gennip in het hoftheater

pianovirtuoos van gennip in het hoftheater

De jonge pianovirtuoos Serg van Gennip geeft zondag 8 februari een recital in het Hoftheater in Raalte. Hoewel hij nog een jonge pianist is, hebben de lyrische warme klank en de werkelijk adembenemende techniek van zijn pianospel al de harten van veel luisteraars veroverd.

Serg werd in 1985 geboren in het Russische Kazan. Tot zijn vijfde woonde hij in St. Petersburg. Gedurende zijn jeugd voelde Serg zich steeds aangetrokken tot de muziek. Hij zag vele grote artiesten in de theaters en concertzalen. Meerdere pianisten en componisten hebben een grote invloed op Serg gehad. Hij wordt in het bijzonder geïnspireerd door de pianistische kracht en muzikale stijl van de drie groten uit het verleden: Sergei Rachmaninov, Sviatoslav Richter en Vladimir Horowitz. Zijn brede repertoire gaat van de barok tot de laatromantiek.

Zondag 8 februari om 15.00 uur speelt deze bijzondere pianist, die tegenwoordig woont in Delft, een concert in het Hoftheater. Kaarten voor deze voorstelling à 12,50 euro zijn verkrijgbaar bij de VVV/ANWB aan de Varkensmarkt 8 in Raalte of vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling in het Hoftheater (alleen contante betaling mogelijk).

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.