Home / archiefcentraal / pater moeskroen eert koelewijn in hoftheater

pater moeskroen eert koelewijn in hoftheater

Pater Moeskroen geeft op vrijdag 13 en zaterdag 14 februari met een feel-good-show met veel vaart en lol een groot eerbetoon aan Peter Koelewijn in het Hoftheater in Raalte. Koelewijn ontstak in de jaren zestig het heilige vuur van de Nederlandstalige rock ’n roll met zijn nummer ‘Kom van dat dak af’ en was daarna nooit meer weg te denken uit de hitparades. Pater Moeskroen is één van de bands die dankzij de producer Peter Koelewijn met hun eerste twee singles meteen hoog in de hitlijsten stond.

Inmiddels is Pater Moeskroen, dat warme banden onderhoudt met Koelewijn, een door de wol geverfde theaterband die het nu tijd vindt om hun producer te eren. Met een volle show waarin de band niet alleen aandacht schenkt aan de liedjesschrijver, maar ook aan zijn bevlogenheid waarmee Koelewijn het muzikaal grijze Nederland van de jaren vijftig omtoverde tot een modern kleurrijk palet. Daarvoor dus een show met veel lol, vaart en muzikale verrassingen zoals we die gewend zijn van Pater Moeskroen!

Kaarten voor de voorstellingen in het Hoftheater kosten 18,50 euro en zijn verkrijgbaar bij de VVV/ANWB aan de Varkensmarkt 8 in Raalte, via www.hoftheater.nl of vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen (20.00 uur) bij de kassa in het theater (alleen contante betaling).

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.