overlast is dit jaar thema van politiewijzer

In de week van maandag 16 tot en met vrijdag 20 maart wordt de nieuwe Politiewijzer van de politie IJsselland weer huis-aan-huis bezorgd in heel het werkgebied.

De gids wordt jaarlijks uitgegeven en bevat veel informatie over onderwerpen die met veiligheid te maken hebben. Overlast is dit jaar het thema van de Politiewijzer. Hiervoor is gekozen, omdat het terugdringen van allerlei vormen van overlast een hoge prioriteit heeft binnen politie IJsselland. Overlast van de jeugd wordt hard aangepakt, maar ook drugsoverlast (onder andere hennepteelt en dealen). Ook kun je bij overlast bijvoorbeeld denken aan alcoholoverlast, geluidsoverlast en burenoverlast.

In de Politiewijzer vind je ook belangrijke info over de politieteams in de regio IJsselland. Omdat de gids in verschillende edities uitgegeven wordt, krijg je de informatie over jouw eigen team in de brievenbus. De teamchef stelt zichzelf en zijn of haar team voor, je ziet in een oogopslag wie jouw wijkagent is en natuurlijk vind je er ook de adressen en openingstijden. Als je de Politiewijzer niet ontvangt, bijvoorbeeld omdat je een ‘sticker’ op je brievenbus hebt, dan kun je deze – zolang de voorraad strekt – vanaf april alsnog gratis afhalen bij je eigen politiebureau.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.