oranjevereniging raalte probeert het opnieuw

De Oranjevereniging Raalte wil dit jaar weer proberen om Koninginnedag tot een waar volksfeest te maken. Vorig jaar werden de traditionele activiteiten voor de jeugd op de velden van SV Raalte nog afgelast omdat er te weinig vrijwilligers waren. Door fouten in de berichtgeving leidde dat toen tot enige onrust. De Oranjevereniging is ook nu weer op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen bij de activiteiten. Nieuw is een matjesmarkt. De inschrijving daarvoor start binnenkort.

Zoals elk jaar beginnen de festiviteiten met een officieel gedeelte, een aubade en het Wilhelmus. Daarna volgen de traditionele kinderspelen. “We gaan weer terug naar grootmoeders tijd, maar ook voor hippe kids en ouders zijn er diverse onderdelen aan het programma toegevoegd”, zo stelt de Oranjevereniging.

De Oranjevereniging organiseert dit jaar voor het eerst ook een matjesmarkt voor het Raalter Kulturhus. “Raalte treedt in de voetsporen van Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Wie kent niet het concept van de Vrijmarkt”, zo schrijft de Oranjevereniging in een persbericht. Van 9.00 tot 14.00 uur kunnen jonge handelaren hun waren aan de man brengen. Deelname vergt een kleine investering van 2 euro. Inschrijven kan vanaf 3 maart in het Kulturhus in Raalte.

Organiseren kan de Oranjevereniging niet alleen. Gelukkig wordt de vereniging ondersteund door Het Annahuis, Landstede Welzijn, Scouting Raalte Miguel Pro, ROV, de Raalter Horeca en Guts Communication. Maar ook jouw hulp is dus van harte welkom. De Oranjevereniging is op korte termijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de spelonderdelen, met koffieschenken of ballonnen uitdelen. ”Wij nodigen je van harte uit om van 9.00 tot 12.00 uur samen met ons het feest van ‘onze kinderen’ compleet te maken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.