Home / archiefcentraal / optocht lemelerveld vol onderbroekenlol

optocht lemelerveld vol onderbroekenlol

De carnavalsoptocht in Lemelerveld was er zaterdagmiddag één om van te smullen. Tenminste, als je van onderbroekenlol houdt. Want de grappen vlogen je werkelijk om de oren. De ene leus was nog sterker dan de ander!

Het publiek langs de route in Lemelerveld genoot dan ook volop. Overigens niet alleen van de grappen en grollen die werden gemaakt, maar ook van de fraai verklede deelnemers in de bonte stoet en niet te vergeten de hier en daar prachtige wagens.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.