open huis bij nieuw pand redit luttenberg

ReDIT houdt op vrijdag 27 en zaterdag 28 februari open huis. Het technisch handelsburo uit Luttenberg (dat alle materialen levert voor gas-, water- en lichttechniek) heeft vorig jaar april een nieuw pand aan de Luttenbergerweg 24 betrokken. ReDIT is hiermee gegroeid van vijfhonderd vierkante meter naar 1.400 vierkante meter. Nieuw is een grote showroom voor sanitair, badkamers, verlichting en kachels op de eerste verdieping.

Naast de eerder genoemde installatiematerialen (van kraan tot cv-ketel en van fitting tot dakgoot), kun je bij ReDIT ook terecht voor gereedschap, hang- en sluitwerk, tuinverlichting en beregeningssystemen voor de tuin. “We richten ons op zowel de particulier als het bedrijfsleven”, vertelt eigenaar Frans Reuvekamp, tevens naamgever van het bedrijf. ReDIT staat immers voor Reuvekamp Doe-het-zelf Installatie Techniek. “We zijn begonnen als technisch handelsburo, maar in de loop der tijd hebben we meerdere andere disciplines erbij aan getrokken”, vertelt Frans.

“Simpelweg omdat de markt er om vroeg. We verkopen bijvoorbeeld materialen voor de badkamer. En dan krijg je vragen van de klanten over de installatie. Daarom hebben we een installatiemonteur in dienst genomen, hoofdzakelijk voor het advies, maar dan krijg je ook weer verzoeken of je het sanitair ook kunt installeren. Daarop heb ik nog iemand aangenomen. En nu hebben we dus een installatietak. En hetzelfde geldt voor de beregeningssystemen. Als je die verkoopt, moet je ook mensen hebben die ze kunnen aanleggen.”

Frans nam zo’n zeven jaar geleden Oortwijn Installatie over. Het bedrijf was indertijd nog gevestigd in een grote loods aan de Havekamp. “Maar de ruimte was er na verloop van tijd veel te klein geworden”, vertelt Niek Hemmink, aanspreekpunt voor de in- en verkoop bij ReDIT. “We zaten eigenlijk middenin de nieuwbouw en we konden geen kant op. Ruimte om te parkeren was er nauwelijks. We moesten wat nieuws.”

Frans kwam via Jan Jansman, de oud-eigenaar van Jansman Bouwgroep aan de huidige locatie, vlak naast Bouwgroep Jansman. ReDIT heeft na de verhuizing ook het magazijn (en de magazijnbeheerder) van Jansman overgenomen. In het nieuwe pand beschikt ReDIT over bijna drie keer zoveel ruimte. Daaruit is ook de showroom voor sanitair, badkamer, verlichting en kachels op de eerste verdieping voortgevloeid. “We zitten grotendeels in het midden- en laagsegment. We zijn met name gericht op de doe-het-zelvers, maar aangezien we over een eigen installatietak beschikken, kunnen we het desgewenst zelf ook”, stelt Frans.

“We springen in op wat de markt van ons vraagt. Daarin schuilt ook onze kracht. We hebben een breed assortiment, we zorgen voor goede service, denken mee met de klant en zoeken naar praktische oplossingen. We streven ernaar om zo laagdrempelig mogelijk te zijn. Iedereen kan bij ons terecht voor materialen of advies.” ReDIT is te vinden aan de Luttenbergerweg 24. Kijk voor meer informatie op staging2.redit.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.