onderzoek naar hennepplantage afgerond

De politie heeft vrijdag het onderzoek naar de professionele hennepplantage in een schuur aan de Beukvenne in Nieuw Heeten afgerond. De kwekerij met zo’n achthonderd wietplanten werd in september 2008 ontmanteld.

Naar aanleiding van deze vondst stelde het politieteam Salland een onderzoek in. Het onderzoek leidde naar een 40-jarige man, een 32-jarige man en een 26-jarige man uit Almelo en een 25-jarige man uit Winschoten. Zij werden gehoord als verdachte. De vier personen worden verdacht van illegale hennepkweek en diefstal van stroom. Naast de vier genoemde mannen werd er ook nog een 30-jarige man uit Groningen aan de tand gevoeld. Hij wordt alleen verdacht van diefstal van stroom. Het Openbaar Ministerie beslist over verdere afhandeling van deze zaak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.