olst maakt zich op voor heuidarper optocht

Zo langzaamaan begint het bij menigeen weer te kriebelen. Carnaval komt steeds dichterbij. Nog een kleine drie weken en dan is het zover. Uiteraard wordt Olst dan weer tijdelijk omgedoopt tot Heuidarp, waar zaterdag 21 februari de optocht op het programma staat. Onder leiding van Prins Bonk de Enige van De Iesselzotten uit Olst gaat de optocht om 14.30 uur van start vanaf het Holstohus.

Alle kinderen en volwassenen, individueel of in groepen, kunnen zich op die zaterdag tot vlak voor de start opgeven. Kinderen dingen mee naar De Hooiberg Bokaal, een wisselbeker voor het mooist versierde wagentje. Alle kinderen die meedoen, krijgen van de Plus Vermaning een verrassing aangeboden. Verder is er een beker voor de meest carnavaleske uitdossing (Familie Mensinkbokaal) en voor de meest originele wagen (Fixet Tiebot Bokaal). Tot slot is er De Graaf Lubbers Bokaal. Deze wisselbeker wordt ieder jaar door de vorige winnaar uitgereikt aan de groep of wagen die op hen de meeste indruk heeft gemaakt. Vorig jaar ging die bokaal naar de Nulse Natjes.

Wagens die mee willen doen aan de Heuidarper Optocht, kunnen zich tot 18 februari opgeven via staging2.iesselzotten.nl. Gemotoriseerde wagens van minimaal vijf meter ontvangen een startgeld van 44 euro. Uiteraard dingen alle wagens, uitgezonderd de prinsenwagens, mee om de prijzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.