Home / archiefcentraal / nog steeds overal gele schoenen in raalte

nog steeds overal gele schoenen in raalte

Heeft het Vrijwilligerssteunpunt van Landstede Welzijn te veel koffie ingeslagen, of worden de gele schoenen in het centrum van Raalte gewoonweg niet meegenomen? Ze zijn namelijk nog steeds overal te vinden. Hoe dan ook: De promotiestunt voor de Vrijwilligersmarkt lijkt geslaagd, want er wordt in ieder geval veel over gepraat.

Maar wat kun je eigenlijk met zo’n gele schoen? Nou, als je er één meeneemt naar de Vrijwilligersmarkt, word je getrakteerd op een gratis kopje koffie. De Vrijwilligersmarkt is zaterdag 7 februari van 11.30 tot 14.30 uur in het Raalter Kulturhus. Iedereen kan er kennismaken met de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in of rond de gemeente Raalte. Maar liefst 35 organisaties zullen zich er presenteren aan het publiek. Ook kun je je vrijblijvend inschrijven bij het Vrijwilligerssteunpunt Raalte. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Vrijwilligerssteunpunt van Landstede Welzijn op 088-8508275 of mailen naar mkorterik@landstede.nl.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.