nog meer prachtige fotos van de optocht

Voor diegenen die maar geen genoeg kunnen krijgen van al die kleurrijke foto’s van de optochten in Salland (kinderoptocht Raalte, narrenstoet Heino, optocht Lemelerveld en de Grote Sallandse Optocht). Hierbij nog een grote serie prachtige foto’s.

De fantastische kiekjes zijn gemaakt door fotograaf Annet van Raalten. Zij zag de gehele stoet aan haar voorbij trekken en wist het geheel met haar fototoestel knap in beeld te brengen. Voor de uitslagen van de twee optochten die afgelopen weekend in Raalte zijn gehouden, zie: Grote Sallandse Optocht één groot feest.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.