nijboer opnieuw actief in mijn tent is top

Het Mariënheemse bedrijf is net als vorig jaar door twee van de vier deelnemende koppels uitgekozen, om de inrichting van hun pand te verzorgen. Het gaat om de koppels uit Amersfoort en Maastricht.

Martijn Smit en René Nijboer, eigenaren van Nijboer Interieur & Design, zijn uiteraard zeer content met de keuze van de koppels. “Ondanks de enorme concurrentie zijn we trots op het feit dat de koppels uit Amersfoort en Maastricht voor ons bedrijf uit het mooie Mariënheem hebben gekozen.” Het programma ‘Mijn Tent is Top’ is vanaf dinsdag 24 februari wekelijks tussen 21.30 en 22.30 uur te zien op RTL4. Volgens Herman den Blijker is de strijd dit jaar harder dan ooit. “Ik hou mijn hart vast. De koppels hebben bovendien lef. Het is nogal wat om je in deze tijd tot je nek in de schulden te steken”, aldus Den Blijker.

Ook dit keer wint het stel dat, volgens het publiek, de bestlopende onderneming neerzet hun eigen tent. Herman den Blijker begeleidt, adviseert en jureert de koppels op de weg naar het verwezenlijken van hun droom. In de vier verschillende steden (Apeldoorn, Delft, Amersfoort en Maastricht) gaan de koppels flink aan de bak. Allemaal hebben ze een origineel concept voor hun onderneming en de taak hier een succes van te maken. Van het verbouwen van hun pand tot het aannemen van personeel en van het samenstellen van de kaart tot de financiële huishouding; de koppels krijgen het allerminst makkelijk.

Voor meer informatie over Nijboer Interieur & Design kun je een kijkje nemen op de geheel vernieuwde website staging2.nijboer.nl. Daarop valt ook te zien dat de interieurarchitecten van Nijboer vanaf heden een zelfstandig onderdeel van het Mariënheemse bedrijf zijn.