marjo potma langs scholen voor kunstlessen

De Heinose kunstenares Marjo Potma is onlangs gestart met de BIK-opleiding in Overijssel. Deze opleiding is gericht op actieve kunstbeoefening in het basisonderwijs. Ze leert om vanuit haar eigen kunstbeoefening kortlopende projecten binnen het basisonderwijs te ontwikkelen en uit te voeren. Haar eerste project heeft ze inmiddels succesvol afgerond.

“Op basisschool De Dolfijn in Heino heb ik in de maand januari een serie kunstlessen gegeven over het thema ‘Dijken, als lijnen in het Nederlandse landschap’. Hierbij hebben de kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 van De Dolfijn als mensen van de toekomst dijken voor de toekomst ontworpen. De resultaten zijn werkelijk prachtig”, aldus de kunstenares uit Heino, die voor de toekomst nog op zoek is naar scholen die interesse hebben in haar kunstlessen. Voor meer informatie zie staging2.marjopotma.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.