lto wil imago van agrosector versterken

De regionale land- en tuinbouworganisaties LTO Noord, ZLTO en LLTB en LTO Nederland starten dinsdag 10 februari een nieuwe publiekscampagne om het imago van de agrosector verder te versterken. Belangrijkste doelstelling is om het belang én de maatschappelijke betrokkenheid van de sector beter onder de aandacht van het brede publiek te brengen.

Presentator Mart Smeets is die dinsdag de dagvoorzitter. Na een welkomstwoord door ZLTO-directeur Gerard van Oosten zal Ward Rennen van adviesbureau Berenschot een presentatie geven over city- en regio-branding in Nederland. Hij gaat in op de kritische succesfactoren en leerpunten van campagnes als ‘I Amsterdam’. Vervolgens vat Mart Smeets imagobuilding in de sportwereld bij de hoorns. Op het thema ‘imagoversterking’ wordt aansluitend in een paneldiscussie dieper ingegaan. In het panel zal onder andere LTO Nederland-voorzitter Albert Jan Maat zitting hebben.

Tot slot draagt Olympisch wielerkampioene Marianne Vos, één van de boegbeelden van de nieuwe publiekscampagne, haar steentje bij door het nieuwe platform officieel te lanceren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.