lieve lammetjes kijken op lammetjesdag

Landschap Overijssel organiseert zaterdag 7 maart de jaarlijkse Lammetjesdag in de schaapskooi van het Wierdense Veld. Tussen 11.00 en 16.00 uur is iedereen van harte welkom in de schaapskooi, Dalkruid 20 in Nijverdal.

Naast het bezichtigen van de pas geboren lammetjes kunnen bezoekers op de informatiemarkt informatie opdoen over de flora en fauna van het Wierdense Veld en projecten van Landschap Overijssel die spelen in het gebied. Verder presenteren lokale natuurverenigingen zich. En is er een streekmarkt te vinden, waar streekproducten en oude ambachten worden getoond.

Voor kinderen zijn er leuke en leerzame activiteiten die in het teken staan van de lente. De dag wordt compleet gemaakt met muziek van Die Regghe Sangers, het shantykoor uit Nijverdal. Entree kost 2 euro per persoon. Voor kinderen tot en met vier jaar is de toegang gratis. Voor leden van Landschap Overijssel of een ander landschap is de entree, op vertoon van de ledenpas, gratis!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.