laatste werkdag voor henk kroes bij booijink

Henk Kroes is vrijdagochtend in alle vroegte voor de allerlaatste maal naar zijn werk gefietst. Na 43 jaar werkzaam te zijn geweest bij Booijink Veevoeders in Raalte zit het werk er voor hem nu op. Henk gaat zeer verdiend met de VUT. Om half zeven werd Henk door zijn collega’s thuis opgehaald voor zijn laatste werkdag. Op een versierde bakfiets en gevolgd door vele collega’s op fiets en in vrachtwagens, begon voor Henk zo zijn laatste werkdag.

Op 2 mei 1966 trad Henk Kroes in dienst bij Booijink Veevoeders en is daar nooit meer weg geweest. Henk had het naar zijn zin bij Booijink, want hij nam bijna nooit een vrije dag op. Daarom kan hij er nu dus ook vervroegd uit, hoewel hij officieel nog tot 5 juni aan de bak zou moeten. Maar zoals Henk, de harde werker als hij is, zelf altijd met een knipoog zegt: “Lang genoeg geklooid, het went toch nooit. Want bij Booijink is alles vet, behalve het loon.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.