Home / archiefcentraal / kwiek zet directe concurrent laco venl opzij

kwiek zet directe concurrent laco venl opzij

GIBO Groep Kwiek heeft zondagmiddag een uiterst belangrijke zege geboekt op directe concurrent Laco V&L. In de eigen Raalter Sporthal Tijenraan won de ploeg van coach Torben Hansen met 28-23 en steeg daarmee twee plaatsen op de ranglijst naar een negende plaats. In de resterende vier wedstrijden voor Kwiek kan zij het gat van negen punten met Dalfsen niet meer dichten.

Op zaterdagavond won Grando Keukens Dalfsen zelf haar uitduel tegen Fortissimo. Na een ruststand van 8-15 won de ploeg van Richard Kuijer uiterst verdiend met 25-31. Met deze overwinning plaatste Dalfsen zich voor het eerst in de clubgeschiedenis definitief voor de play-offs.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.