kwiek wacht cruciaal duel tegen venl

Voor GIBO Groep Kwiek staat er zondag een cruciaal duel op het programma in de handbaleredivisie. De ploeg van Torben Hansen speelt dan in eigen huis tegen Laco V&L uit Geleen.

De formatie uit Limburg staat momenteel twaalfde op de ranglijst en is dus een naaste concurrent van Kwiek als gaat om de strijd tegen degradatie. Het belang van de wedstrijd is dus groot. En daarom worden alle jeugdleden opgeroepen om in Kwiek-shirt en met shawls, toeters en bellen de ploeg aan te komen moedigen. Fanatieke fans met trommels en luid zanggeluid worden uitgenodigd om het clublied in te zetten. Het duel begint zondag om 13.30 uur in Sporthal Tijenraan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.