kpj boerhaar heeft het weer voor elkaar

De plattelands jongeren van KPJ Boerhaar hebben het weer voor elkaar. Ze moeten van de gemeente Olst-Wijhe hun grote reclamewagen – ter promotie van de autorodeo op 19 april – langs de Raalterweg weghalen. En dus staan ze, net als voorgaande jaren, weer volop in de publiciteit. Precies wat ze willen.

De organisatie van de jaarlijkse autorodeo op de Boerhaar kwam dit jaar op het idee om een platte wagen in het land te zetten met daarop een lading hooi. En geheel ‘toevallig’ was het hooi in de vorm van een rodeo-auto op de wagen gepakt. De laatste inschrijfavond voor de autorodeo is overigens op donderdag 5 maart, om 20.00 uur in het clubhuis van de KPJ Boerhaar aan de Waterstraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.