kevin tielbeek pakt zilver in crosscompetitie

Kevin Tielbeek, atleet van AV Salland, is zaterdag in Heerde bij de vierde en tevens laatste loop van de Gelders-Overijsselse Croscompetitie als tweede geëindigd. Door deze tweede plek eindigde de jonge Raaltenaar tevens als tweede in het eindklassement van de crosscompetitie.

Op het prachtige, maar gladde parcours (over twee kilometer) in de bossen naast het Heerder Strand moest Kevin één atleet voor laten gaan. Want de grote winnaar in Heerde werd Daniel Oderkerk van AV’34 uit Apeldoorn. Daniel werd tevens kampioen van de crosscompetitie. Voor de vierde keer in zijn leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.