keepersmiddag op de velden van vv heino

H&R Soccer Events verzorgt op woensdag 20 mei 2009 een keepersmiddag op de velden van VV Heino. Speciaal voor alle jeugdkeepers van 5 tot en met 18 jaar uit de regio.

De keepersmiddag staat onder leiding van Lambert Jager. Hij is de keeperstrainer van eredivisieclub Vitesse en heeft dus onder andere doelman Piet Velthuizen onder zijn hoede. Het evenement voor keepers begint om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur. Geïnteresseerde keepers kunnen zich nu alvast inschrijven via staging2.hrsoccerevents.com. Deelname kost 10 euro per persoon. Wees er snel bij, want vol is vol!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.