kapster uit olst opent salon pavetteall

Kapster Heidi ter Veer uit Olst heeft kapsalon Pavette@All aan de Draaiomsweg in Diepenveen geopend. De kapsalon was voorheen in handen van Patrick Legebeke, maar Heidi heeft de salon nu omgetoverd en ingericht in haar eigen stijl.

Zo is de salon nu voorzien van warme kleuren en de wachtruimte is ingericht in barokstijl. Verder staat er voor de klanten altijd verse koffie klaar of een spraakmakend kopje thee. Heidi wil dat er in haar salon persoonlijke aandacht is voor de klant. “Een klant die bij ons is geweest moet niet alleen met een tevreden gevoel over het kapsel de deur uit gaan, maar de combinatie met de omgeving en de persoonlijke aandacht maakt dat de klant zich bij ons thuis voelt.” Voor alle klanten ligt er de komende tijd in de salon een kleine attentie klaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.