kaarten wiejes cabaret snel in de verkoop

Het theaterduo speelt zaterdag 16 mei het nieuwe programma Komm’n en Goan, maar niemand heeft nog kaarten. De officiële voorverkoop begint in de week na de krokusvakantie, op maandag 23 februari. En dan moet je snel zijn, want het Wiejes Cabaret is altijd rap uitverkocht.

“Komm’n en Goan is een programma over de tijd die komt en de tijd die gaat”, vertelt Anton Kleine Schaars, één van de twee leden van het Wiejes Cabaret. “Over mensen en liefde, liefdesverdriet, de eerste vroege trein naar Deventer. Ook de historie komt om de bocht kijken met de geheelonthoudersbond in de tijd dat Wijhe barstte van de kroegjes. Op deze manier verdienden de slecht betaalde arbeiders er een zakcentje bij. Maar ook filosofische en melancholische liedjes, soms zelfs wat emotioneel zoals over de broosheid van onze oudste fan die ondanks zijn doofheid toch altijd van de partij is.”

Naast prachtige enkele oude liedjes die nog nooit in het reguliere theater te horen zijn geweest zit Komm’n en Goan vooral vol met nieuwe songs. De cabaretiers Anton Kleine Schaars en Gerrit Hulleman worden begeleid door zangeres Rozanne van Munster, Jan Muizelaar op piano, Wouter Muizelaar op gitaar Floris Blom op de drums.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij het postagentschap Bourquin en Toerist Office Wijhe, en bij kantoorvakhandel Korten in Olst. Kaarten kunnen ook besteld worden via het e-mailadres kaartverkoop@capellenborgtheater.nl. Voor meer informatie kijk je op de site van het Capellenborgtheater.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.