joyce van anubis verrast kinderen de ieme

Oud-Raaltese Marieke Westenenk, die ‘Joyce’ speelt in de populaire kinderserie ‘Het Huis Anubis’, heeft dinsdag een verrassingsact verzorgd op Daltonschool De Ieme in Raalte.

In de gymzaal van de basisschool werd dinsdagochtend volop carnaval gevierd. Iedereen was mooi verkleed en er was een gezellige playbackshow, waarbij de klas met het beste optreden een mooie beker kon winnen. Tot grote verrassing van alle kinderen, kwam halverwege de ochtend plotseling ‘Joyce’ binnen voor een speciaal optreden. En ook na het optreden bleef de actrice nog een tijdje, zodat de kids vragen aan haar konden stellen. Uiteraard waren de kinderen vooral benieuwd naar de dingen die allemaal nog gaan gebeuren in de serie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.