Home / archiefcentraal / jan smeekens mogelijk van tvm naar dsb

jan smeekens mogelijk van tvm naar dsb

De kans is uiterst groot dat sprintkanon Jan Smeekens het groenzwart van TVM inruilt voor het rood van DSB. Dat meldt de Telegraaf dinsdag. Volgens het dagblad wil de Raaltenaar zelf graag de overstap maken naar de succesvolle sprintploeg van coach Jac Orie.

De DSB-coach laat op zijn beurt ook weten zeer geïnteresseerd te zijn in Smeekens. “Jan zou goed bij onze ploeg passen”, aldus Orie, die overigens geen interesse heeft in sprinter Beorn Nijenhuis. Maandag werd bekend dat het contract van Nijenhuis niet wordt verlengd door TVM.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.