jacht naar nieuwe oogstkoningin geopend

En dat is een belangrijke zoektocht voor de organisatie, want als Oogstkoningin aan de zijde van de Sallandse Boer ben je met je Hofdames eigenlijk hèt visitekaartje van het Raalter oogstfeest. Wie het in zich denkt te hebben één van deze eervolle rollen op zich te nemen, kan zich vanaf nu aanmelden.

De leeftijd en woonplaats van het drietal zijn niet van belang, maar een binding met Raalte en omgeving wordt door de organisatie uiteraard zeer op prijs gesteld. Verder wordt verwacht dat je een enthousiaste, spontane en positieve houding hebt. Als kandidaat kun je je tot 8 maart 2009 aanmelden bij Patricia Stappenbelt op telefoonnummer 0572-707046 of bij Sylvia Koolhof op nummer 0572-355734. Alle dames die reageren worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. De dames worden op woensdag 26 augustus voorgesteld tijdens de officiële openingsavond van Stöppelhaene 2009.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.