its raalte reikt prijzen nieuwjaarsloterij uit

It’s Raalte heeft zaterdag de winnaars bekendgemaakt van de gehouden loterij tijdens de It’s Après Ski Party in de nacht van de jaarwisseling. It’s Raalte was hoofdsponsor van het groots gehouden nieuwjaarsfeest in Racketcentrum Ramele. Samen met mede-organisator Rosec Security deelde It’s tijdens het feest loten voor de loterij uit. Ook klanten van It’s ontvingen in de maand januari bij iedere aankoop een lot.

In het eigen filiaal aan de Grotestraat 15 in Raalte heeft It’s zaterdag de winnaars hun prijzen uitgereikt. De hoofdprijs werd verloot onder lokale maatschappelijke doelen. Scouting Raalte was de gelukkige winnaar van deze waardecheque van 500 euro, te besteden bij It’s. Onder de overige vier prijswinnaars verdeelde It’s twee I-pods’s en twee navigatiesystemen. De gelukkigen zijn de heer Neulen uit Mariënheem, de heer Roddeman uit Den Nul, en de heren Blom en Ekhardt uit Raalte.

Lokale maatschappelijk goede doelen die net buiten de prijzen vielen zijn Fietsenstalling Mariënheem, Unicef, Stichting Second Home Uganda en Speeltuin Blekkerhoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.