inwoners kiezen voor symfonie aan de vecht

Inwoners van de gemeente Dalfsen hebben gekozen voor het plan ‘Symfonie aan de Vecht’ als het gaat om de toekomst van het Waterfront, het gebied naast het gemeentehuis tussen centrum en de Vecht. De gemeente had een ontwikkelcompetitie uitgeschreven voor dat gebied, waarna alle inwoners hun voorkeursstem konden uitbrengen. Ruim zevenhonderd mensen deden dat ook daadwerkelijk. Ook acht onafhankelijke partijen, die als adviseur gevraagd zijn, hebben een advies gegeven. Uit adviezen en reacties is naar voren gekomen dat het plan van Volker Wessels de grote voorkeur geniet.

Ook uit hun reacties en adviezen blijkt dat het plan ‘Symfonie aan de Vecht’ het beste scoort op het gebied van maatschappelijk draagvlak. Van degenen die een antwoordkaart hebben ingestuurd, stemt ongeveer 84 procent voor het plan van Volker Wessels, ongeveer 12 procent heeft de stem uitgebracht op Leyten met het plan ‘Open Waterfront aan de Vecht’. Burgemeester en wethouders zetten nu alle adviezen op een rijtje. Daarnaast buigt het college zich over de door beide partijen ingediende grondaanbiedingen. Het college wil dat in de raadsvergadering van 23 maart een besluit wordt genomen over de definitieve keuze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.