hkz keurmerk fysiotherapeuten lemelerveld

Fysiotherapiepraktijk Lemele/Lemelerveld heeft deze week het HKZ-certificaat behaald. Dat is een bevestiging van het feit dat de praktijk goed georganiseerd is, dat het cliënten centraal stelt, dat het constant werkt aan optimalisering van de zorg en dat het voldoet aan de eisen die vanuit de sector, door verzekeraars, cliënten en overheid worden gesteld. Het certificaat is drie jaar geldig, mits jaarlijks opnieuw getoetst. Elke drie jaar vindt hercertificering plaats.

HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling van de Zorgsector en het bijbehorende certificaat zegt dat een praktijk voldoet aan vooraf vastgestelde kwaliteitsnormen. Niet alleen vakinhoudelijke kwaliteit, maar ook servicekwaliteit zoals de ontvangst in de praktijk, de hygiëne en veiligheid. Op dit moment zijn slechts 250 van de circa 4.700 praktijken in Nederland gecertificeerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.