heija streeft naar vernieuwing pompdagen

De Stichting Heija Heino, de organisator van de Pompdagen, wil de komende weken en maanden gebruiken voor een kritische blik op het programma. Dat kan mogelijk leiden tot het opfrissen, maar ook tot het schrappen en toevoegen van onderdelen. Het bestuur hoopt daarvoor voeding te krijgen uit zogenaamde huiskamergesprekken.

De huiskamergesprekken moeten plaatsvinden met Heinose vriendengroepen, sportclubs en andere maatschappelijk betrokken partijen. “De Pompdagen is een feest voor de Heinose bevolking, dus we willen zoveel mogelijk mensen uit de lokale samenleving bij het initiatief betrekken”, aldus voorzitter Frans van Hees, die namens het bestuur een uitnodiging heeft verstuurd.

Als nieuwe preses van de organiserende Stichting Heija Heino heeft hij het jaar 2008 gebruikt om contacten te leggen. Tijdens de vele gesprekken gaf Van Hees aan dat het streven er op is gericht om het een aantrekkelijk feest voor alle dorpsgenoten te houden. Het is daarom tijd om samen met de bevolking een kritische blik op het programma te werpen. De komende editie van de Pompdagen in augustus en die van 2010 kunnen dan worden gebruikt als ‘try out’ voor een aantal nieuwe onderdelen. “En dan kunnen we in 2011 met het 25-jarig jubileum een opgefrist programma presenteren”, stelt Van Hees.

De vriendengroepen, sportclubs en andere maatschappelijk betrokken partijen worden opgeroepen om ieder één of twee vertegenwoordigers met een creatieve geest te leveren voor het huiskamergesprek. Afhankelijk van de respons worden één of meerdere data besproken bij Café De Baron. Als voorlopige data zijn 2 en 10 maart aangemerkt. Aanmelden kan per mail: db@pompdagen.nl. Wie meer informatie verlangt, kan dit ook via hetzelfde mailadres aangeven onder vermelding van naam en telefoonnummer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.