hand in hand met van persie het veld op

Wil jij dat je zoon of dochter tijdens een officiële wedstrijd van het Nederlands elftal hand in hand met één van de spelers het veld op komt lopen? Dat kan! De Smulbaai in Heino doet mee aan een speciale actie van de Staatsloterij voor kinderen van 5 tot en met 10 jaar. Iedereen die tot en met 10 maart 2009 een staatslot (met jackpot) koopt maakt kans om het veld te betreden tijdens het WK-kwalificatieduel tussen Nederland en Macedonië op woensdag 1 april in de Amsterdam Arena.

Iedereen die een staatslot heeft gekocht bij de Smulbaai kan tot 10 maart zijn of haar lotnummer invullen op een speciale website. Door de Staatsloterij wordt er uiteindelijk één winnaar getrokken in het kader van de actie Voetbalvriendjes. De Staatsloterij zorgt er al jarenlang bij iedere wedstrijd van het Nederlands elftal of jong Oranje voor dat kinderen aan de hand van een speler of scheids het veld op mogen lopen. Dat is toch de droom van elke jongen of meisje? Aan de hand van je favoriete speler, zoals Robin van Persie, een uitverkocht stadion binnenlopen.

Deelname aan de Staatsloterij Voetbalvriendjes is alleen mogelijk voor kinderen tussen de 5 en 10 jaar met een maximale lengte van 1,43 meter. De winnaar van de actie, die na de trekking van 10 maart wordt gebeld, mag de wedstrijd bijwonen met twee meerderjarige familieleden en één minderjarige. Alleen kinderen die geestelijk en fysiek in staat zijn zelfstandig en zonder fouten de opgedragen activiteiten uit te voeren kunnen worden geselecteerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.