haarle op de kaart met 100 haarle

‘100 % Haarle’ is de naam van een nieuw groots evenement dat tot doel heeft om Haarle op de kaart te zetten. Op zondag 17 mei zullen zo’n tachtig verenigingen, instanties en bedrijven uit Haarle en omstreken zich aan ’t publiek presenteren. De presentatiedag wordt vooraf gegaan door een feestavond op zaterdag 16 mei.

Zondag tussen 12.00 en 17.00 uur is iedereen welkom op industrieterrein De Bloeme-Weide in Haarle. Naast de presentaties van de verenigingen, instanties en bedrijven is er ook gezorgd voor muziek, sensatie en diverse attracties. Zo komt er onder andere een Formule 1-simulator te staan, is er een scootmobielrace voor ouderen, verzorgt hondenclub De Sprengenberg een show en is er een demonstratie laden en lossen van vrachtwagens. Daarnaast is er muziek van het koor Oons Tiedverdrief, de Anouk-coverband ‘RU Kidding’ en de top 40-band Beyond Trouble.

Maar dat is nog lang niet alles. De organisatie laat bij monde van Jiffree Wichers Schreur weten dat er die dag nog een grote verrassing in het vat zit. “Maar we kunnen nog niet alles zeggen over de invulling van de dag. De ideeën stromen nog steeds binnen.” De feestavond op zaterdagavond 16 mei is overigens alleen voor genodigden en deelnemers. Zij worden ontvangen in een feesttent op het industrieterrein. Op het programma staan onder andere een Life Cooking Dinnershow en een optreden van Roy Schulten.

Initiatiefnemers van ‘100 % Haarle’ zijn de plaatselijke ondernemers Rob Aben, Femy Sestu, Jiffree Wichers Schreur, Gerdien Kleinhorsman en Sander Bouwhuis. “Haarle mag wel eens goed op de kaart gezet worden”, zo stelt Jiffree. “We vallen net tussen Salland en Twente in. We worden daarom vaak over het hoofd gezien. We willen die dag laten zien wat we kunnen en wat het dorp aan moois te bieden heeft. En dat is nogal wat. Naast een rijk verenigings- en bedrijfsleven hebben we ook erg veel natuurschoon. Al met al hopen we dat de dag een positief effect heeft op de leefbaarheid van Haarle.” Kijk voor meer info op staging2.100procenthaarle.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.