grote sallandse optocht 67 startnummers

Voor de Grote Sallandse Optocht op zondag 22 februari in Raalte zijn 67 startnummers uitgedeeld. Jaarlijks mag de grootste carnavalsoptocht van West-Overijssel zich verheugen op een enorme aantrekkingskracht van bezoekers en deelnemers uit heel Salland, West-Overijssel en ver daarbuiten.

De 67 startnummers dit jaar betekenen dat er aan de bonte stoet zo’n 2.000 deelnemers meedoen. Op de startlijst staan ruim 25 grote carnavalswagens. Het duurt dan ook een kleine twee uur voordat de stoet voorbij is getrokken. Er worden weer tussen de 50.000 en 70.000 bezoekers verwacht bij dit carnavalsspektakel. De aanvangstijd van de Grote Sallandse Optocht is net als vorig jaar 13.00 uur. Dit is op verzoek van veel deelnemers uit de (soms verre) omgeving. Deze willen aan het eind van de middag graag voor het donker veilig thuis zijn met hun grote wagens en andere bijzondere carnavalscreaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.