grote klavertjes drie bij entree van heino

Drie klavertjes drie zijn donderdag ‘geplant’ bij de zuidelijke entree van Heino. Nee, het gaat hier niet om een paar kleine blaadjes. Het betreft een fraai kunstwerk van Alice Helenklaken. De klavertjes drie zijn gigantisch groot en koperkleurig. Ze zijn gewoonweg niet te missen als je Heino binnen rijdt.

De klaverbladen zijn overigens niet volledig van koper. Er zit alleen een koperlaag overheen, dus dat maakt het al snel een stuk minder interessant voor koperdieven. Een slimmigheidje van kunstenares Helenklaken van het bureau Handle With Care uit Amsterdam. Het is daarnaast ook niet toevallig dat het kunstwerk bestaat uit klavertjes drie. De klavertjes verwijzen namelijk naar het gemeentewapen van de voormalige gemeente Heino.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.