gratis naar cuban heels in de lantaarn

Het is alweer een tijdje geleden dat er echt heerlijke Blues stond in De Lantaarn, maar zaterdag 21 februari 2009 gaat het gewoon weer gebeuren! Cuban Heels komt spelen in Hellendoorn. En wat het leuke is, Salland Centraal geeft drie setjes van twee kaarten weg. Zomaar! De Lantaarn in Hellendoorn is een echt begrip in de regio. Wat begon als klein bluescafé groeide uit tot serieuze concertzaal. Dé concertzaal van het oosten. Voor muziek en meer.

Cuban Heels is uitgegroeid tot een ware sensatie in het livecircuit in Europa. Met imponerende optredens op festivals als North Sea Jazz, Bospop, Moulin Blues, Dijkpop, Bluesfestival Antwerpen en talloze clubs in Nederland, België en Frankrijk bewees zij haar kracht als een van de beste live bluesbands.

De nieuwe CD van Cuban Heels is in de maak en wordt verwacht in het voorjaar van 2009. De derde CD ‘Gutbucketmusic’ werd een subliem album vol met uit zijn voegen barstende bluesgrooves, ijzingwekkende vooroorlogse gospel en beukende funky prock. De opmerkelijk frisse sound liet onomwonden horen hoe deze band gegroeid is in de rol van vaandeldrager van de rauwe blues. De band nestelt zich met verbluffend gemak aan de top naast Amerikaanse voorbeelden als The Black Keys, North Mississippi All Stars en Jon Spencer Blues Explosion.

Op voorloper ‘Morphine Mama’ bewees zanger Jan Hidding al een hemelbestormende bezieling in z’n donder en stem te hebben. Op ‘Gutbucketmusic‘ bewees hij zich als de meest overtuigende zanger die het Nederlandse rootsrock circuit rijk is. De stem en de songs van Jan Hidding geven Cuban Heels net die broodnodige lading extra soul die veel bluesbands missen.

De entree voor het optreden van Cuban Heels in De Lantaarn in Hellendoorn bedraagt in de voorverkoop tien euro (twaalf euro aan de kassa), maar Salland Centraal mag dus drie keer twee toegangskaarten gratis en voor niets weggeven. Dat doen wij door een prijsvraag. Het beantwoorden van één simpele vraag is de tegenprestatie die wij verlangen.

Klik hier om de prijsvraag voor Cuban Heels direct te openen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.