Home / archiefcentraal / grando keukens dalfsen verder met kuijer

grando keukens dalfsen verder met kuijer

Grando Keukens Dalfsen heeft het contract met trainer Richard Kuijer met een jaar verlengd. Nadat de handbalsters uit Dalfsen zich vorig jaar via de degradatiegroep handhaafden in de eredivisie, was de doelstelling voor dit seizoen om een plaats in de kampioensgroep af te dwingen. Die doelstelling is nu al ruimschoots behaald.

“We spelen – met nog vier wedstrijden op het programma in de reguliere competitie – zelfs om de plaatsen 4 tot en met 8. Daarnaast zien we ook positieve ontwikkelingen in het team en bij individuele speelsters. We zijn dus zeer tevreden over de ontwikkelingen en het is prettig om nu in februari al duidelijkheid te hebben. Dan kan de organisatie in alle rust naar volgend seizoen toe werken”, licht René Cloo het besluit van de club voor de contractverlenging van Kuijer toe.

Kuijer zelf is ook enthousiast over de prestaties van zijn team en de groei bij de club. “De groep is zeer gedisciplineerd en dat is fijn werken. Ze zijn in een aantal punten duidelijk gegroeid en dat is de verdienste van het collectief. Ook de entourage bij de thuiswedstrijden werkt aanstekelijk. Ik heb het bij Dalfsen erg naar mijn zin en wil daarom graag verder”, aldus Richard Kuijer, die zaterdagavond met zijn ploeg in Raalte aantreedt tegen GIBO Groep Kwiek. Het duel begint om 19.30 uur.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.