gouverneur tijdens carnaval heinrichs stube

Café De Gouverneur in Raalte wordt dit jaar tijdens carnaval omgedoopt tot ‘Heinrichs Stube’. Het café is tijdens het feest der zotten meerdere dagen gratis geopend.

Op het programma staat zaterdag 21 februari vanaf 20.00 uur een ‘Deutsche Schlager abend’ met medewerking van diverse groepen. Zondag 22 februari gaat De Gouverneur om 13.00 uur open, zodat je rustig een plekje kunt zoeken voor de Grote Sallandse Optocht. Want zoals altijd komt de bonte stoet ook dit jaar langs De Gouverneur. Johan Bril zorgt ondertussen voor de nodige aanstekelijke liedjes. Een dag later (maandag 23 februari) sluit de Heinrichs Stube carnaval 2009 af met ‘Dweilen’, met medewerking van Roy Schulten. Aanvang: 14.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.