goomah verder met excelsior recordings

De onafhankelijke platenmaatschappijen Excelsior Recordings en Goomah Music gaan per 1 maart samenwerken. Excelsior zal zorgen voor de verkoop, distributie en promotie van de platen die het Zwolse label uitbrengt. De eerste Goomah-releases die via Excelsior uitkomen zijn het debuutalbum van het electro-duo ‘This is Total war’ en van ‘I Kissed Charles’. Via Goomah verschijnt ook de tweede plaat van The Horse Company, dat inmiddels weer terug is uit Texas.

Goomah Music, gerund door Frank Satink en Arjan Domhof, verzorgt naast het uitbrengen van platen ook het management en de boekingen van verschillende bands. Satink verheugt zich erg op de samenwerking met Excelsior: “We verwachten dat zij onze platen optimaal onder de aandacht kunnen brengen.” Op zijn beurt stelt Ferry Roseboom van Excelsior Recordings dat men bij zijn firma graag aan de slag gaat met de releases van Goomah: “Samenwerken is voor beide partijen goed en wij verwachten dat we Goomah een goeie dienst kunnen leveren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.