Home / archiefcentraal / gift van 12500 aan ronald mcdonald huis

gift van 12500 aan ronald mcdonald huis

Het Ronald McDonald Huis in Zwolle heeft woensdag een flinke financiële injectie gekregen. In de Wal Auto’s uit Zwolle heeft het opvanghuis namelijk een cheque van 12.500 euro overhandigd. Aanleiding hiervoor is de verhuizing van In de Wal Auto’s naar een pand. Tijdens de officiële en spectaculaire opening afgelopen december, werden klanten en bezoekers gevraagd vrijwillig een bijdrage te doen aan het Ronald McDonald Huis in Zwolle.

“Een fantastisch gebaar”, zegt huismanager van het Ronald McDonald Huis Lianne Booijink enthousiast. “Ik ben diep onder de indruk dat een bedrijf, zeker in deze tijd, invulling blijft geven aan haar maatschappelijke betrokkenheid. Daar heb ik respect voor.”

In het Ronald McDonald Huis Zwolle kunnen ouders logeren als hun zieke of te vroeg geboren kind in de nabij gelegen Isala klinieken zijn opgenomen. Daarmee zijn ze altijd in de nabijheid van hun kind. Het Ronald McDonald Huis is geheel zelfstandig en ontvangt geen subsidies. Ze bestaat dankzij de betrokkenheid en donaties van bedrijven, particulieren, verenigingen en stichtingen in de regio.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.